Bol tibetan cantator 8 metale Saraswati – 27 cm – 1875g – produs in Tibet

899,00 lei

Bol tibetan cantator din 8 metale (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn)

Produs in Tibet.

Dimensiune: Ø 27 x 15 cm gaura interioara

Dimensiune bat lemn: 12 cm x Ø 2 cm

Greutate: 1875 Grame

SKU: 564897985646 Categorie:

Bol tibetan cantator 8 metale Saraswati – 27 cm – 1875g – produs in Tibet

În partea de jos a bolului cântător, este gravat un portret al lui Saraswati – patroana creativității, a artelor plastice și a artiștilor. Prin activarea creativității, o energie feminină care este dominantă în emisfera dreaptă a creierului, putem aduce mai mult echilibru în viața noastră, care este în general dominată de emisfera stângă, un fel de energie. Deci, acest bol cântător este utilizat în mod preponderent în timpul sesiunilor cu importanță pentru „echilibrare” – unde creativitatea trebuie stimulată. Mantra lui Saraswati este: ‘Om Ah Guru Buddha Saraswati Siddhi Hrim’.

Pe langa meditatie si relaxare, bolurile tibetane sunt folosite si pentru armonizarea energiilor Yin si Yang. Pentru purificare, sunt potrivite bolurile tibetane care folosesc vibratia sunetului pentru a  produce schimbari energetice rapid. Se cunoaste foarte putin despre terapia prin sunet. Se spune ca vibratiile sunetului sparg ”bucatile” stocate de energie. Rezonanta produsa de sunetul bolului tibetan stimuleaza imunitatea organismului, relaxeaza si reduce stresul. Asemenea clopotului de la biserica, fiecare bol tibetan este facut dintr-un aliaj de metale selectionate special pentru producerea unui sunet cat mai pur.

Cum functioneaza?

Bolul tibetan emite un sunet placut si relaxant cand este lovit cu ciocanelul de lemn. Se spune ca sunetul pe care il emite, purifica energia si spatiul unde este folosit un bolul.

Sunetul armonios si prelung al unui bol tibetan din sapte metale mareste si purifica ‘’Chi-ul ‘’. Vibratia trezeste energia stagnanta, echilibrand yin si yang-ul, alunga energia rea si aduce energie buna, promovand bunastarea si sanatatea.

Se spune ca energia Chi stagnanta manifesta letargie si iritabilitate. Sunetul armonios si relaxant al bolului Tibetan patrunde corpul si mintea prin vibratiile sale, creand liniste, relaxare si alinare.

 

In pachet este inclus, un ciocanel din lemn.

Pretul contine TVA si se refera la un bol + 1 ciocanel din lemn.

Greutate 0.3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bol tibetan cantator 8 metale Saraswati – 27 cm – 1875g – produs in Tibet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

×