ceai palo santo

De ce să Arzi Palo Santo Iarna: 3 Beneficii Nebănuite

Pentru că suntem încă în plină iarnă, ne-am hotărât să vă povestim despre beneficiile nebănuite ale lemnului de Palo Santo în anotimpul rece. Arderea acestui lemn aromat aduce beneficii indiferent de anotimp. Poate inspira creativitatea, trata durerile de cap, purifica energiile negative și aduce noroc și dragoste în viața noastră.

Iată ce aduce în plus arderea de Palo Santo iarna, un anotimp în care mulți dintre noi cădem într-o melancolie greu de descris.

De ce să Arzi Palo Santo Iarna

1. Gestionează Tulburarea Afectivă Sezonieră și Anxietatea

Tulburarea afectivă sezonieră (supradenumită și depresia de iarnă) este o formă de depresie care apare odată cu răcirea vremii, atunci când condițiile meteorologice se îngreunează și lumina se împuținează. În lunile reci și întunecate, mulți oameni tind să sufere de o stare de melancolie și tristețe.

Palo Santo te poate ajuta să reduci efectele secundare ale acestei tulburări sezoniere. Arde bețe sau ulei de Palo Santo zilnic pentru a te bucura din plin de efectele sale de vindecare.

2. Ajută la Vindecarea Răcelii și Gripei

Nu este nici un secret că cei mai mulți oameni răcesc iarna. Dacă faci parte din categoria persoanelor care răcesc des și te-ai săturat să te tratezi cu medicamente, poți încerca să ameliorezi simptomele răcelii și gripei cu Palo Santo.

Cum? O metodă este pur și simplu să arzi Palo Santo în casă și să îi permiți fumului să purifice spațiul în care stai. Cu toate acestea, cea mai eficientă metodă este să bei ceai de Palo Santo. Are un gust divin și este folosit de mult timp pentru capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar.

3. Ne Amintește de Lucrurile Bune

Deși multe persoane adoră iarna, cu tot ce implică aceasta, de la temperaturile scăzute până la zăpadă, știm că mulți dintre voi vă luptați cu sentimente și stări negative în anotimpul rece. Deși iarna poate fi mai dură cu noi toți, ea nu este, prin natura ei, rea.

Chiar și atunci când ne simțim doborâți, putem găsi o parte bună în orice situație dacă avem uneltele necesare la dispoziție. Chiar dacă iarna poate fi insuportabilă, îți sugerăm să te aprovizionezi cu bețe și ulei de Palo Santo și să le folosești zilnic pentru a aduce un gram de pozitivitate în viața ta.

Iată 3 moduri în care lemnul Palo Santo te poate ajuta în anotimpul rece. Te confrunți și tu cu tulburări sezoniere? Ai încercat vreodată să folosești Palo Santo pentru a te simți mai bine? Spune-ne despre experiența ta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×