aranjament ceai

Cum să Faci Ceai de Palo Santo

Pentru mulți, Palo Santo insuflă pace, aduce liniște și evocă trăirea în moment. Aroma caldă și dulce a lemnului, cu urme de mentă, citrice și pin are o reputație aproape mistică. Majoritatea oamenilor ard lemnul de Palo Santo, dar pentru a beneficia din plin de proprietățile sale, îl poți folosi și ca să faci ceai. Iată cum să faci ceai de Palo Santo și ce beneficii îți poate aduce.

Beneficiile Ceaiului de Palo Santo

Pe lângă capacitatea sa de a stimula creativitatea și de a curăța energiile înconjurătoare, Palo Santo are multe alte beneficii. Este folosit de secole in America de Sud ca medicament împotriva răcelii, gripei, durerilor de cap, inflamației și astmului.

Pe lângă beneficiile pe care le aduce corpului, se spune că acest lemn sfânt poate calma și mintea și sufletul, fiind folosit în ameliorarea simptomelor depresiei, anxietății, stresului și durerii emoționale.

Este crezut că o parte din aceste maladii ale vieții moderne se datorează îndepărtării de natură și că Palo Santo poate aduce parte din această natură în casa ta.

Dar nu este necesar să crezi în puterea lui de vindecare pentru a te bucura de o cana de ceai de Palo Santo. Te va face să te simți mai bine indiferent, mai ales pe timpul iernii când vremea e mohorâtă și vrei o băutură caldă să îți țină companie.

steaming cup of tea

Cum să Faci Ceai de Palo Santo

Nu ai nevoie de mult Palo Santo pentru a prepara un ceai delicios deoarece aroma sa este foarte puternică. Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a învăța cum să faci ceai de Palo Santo pentru a-ți stimula sănătatea fizică, mentală și emoțională.

Ingrediente pentru Ceaiul de Palo Santo

  • 1 băț de Palo Santo
  • 1-2 căni de apă pentru fiecare linguriță de așchii
  • Miere, Stevia, sau orice alt îndulcitor preferi

Instrucțiuni

  1. Ia un băț de Palo Santo și rade bucățele mici din el.
  2. Pune o linguriță de așchii în 1-2 căni de apă fierbinte.
  3. În funcție de cât de tare vrei să fie ceaiul, lasă așchiile în cană pentru 10 minute sau chiar mai mult. Pentru o aromă și mai puternică, mai adaugă câteva așchii.
  4. Toarnă ceaiul printr-o strecurătoare (sau prepară-l într-un infuzor pentru a-ți ușura munca.)
  5. Adaugă puțin îndulcitor dacă consideri că este nevoie. Mierea îl complementează cel mai bine, dar mulți oameni preferă să nu îl îndulcească cu nimic.
  6. Aprinde o lumânare, ia o carte, găsește un loc confortabil și relaxează-te cu o cană de ceai de Palo Santo.

Folosește ceaiul de Palo Santo pentru a inspira creativitatea și pozitivitatea, pentru a te centra și a-ți adânci conexiunea cu lumea, pentru a te vindeca și proteja, sau pur și simplu pentru a savura o băutură delicioasă care te va încălzi până în măduva oaselor.

Oricum ar fi, bucură-te de el!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×