Livrări și Returnări

COMANDA ŞI DISPONIBILITATEA

     Dupa ce ati plasat o comanda pe site-ul nostru, veti fi contactat in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata in termen de maxim 48 h.

     Onorarea tuturor comenzilor înregistrate pe www.palo-santo.ro va fi realizată în timpul cel mai scurt, precedată de email-ul de confirmare. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri în îndeplinirea obligaţiilor noastre care se datorează unor motive în afara controlului nostru. Dacă nu putem să vă îndeplinim cererea vă vom anunţa cât de curând posibil. 

     Toate comenzile se pot realiza în limita stocurilor disponibile.

     Capacitatea noastră de livrare poate fi restricţionată sau împiedicată de condiţii locale, neprevăzute şi independente de noi. Dacă nu primiţi comanda la termenul stabilit sau dacă apare vreo problemă privind livrarea, vă rugăm să ne contactaţi pe info@palo-santo.ro sau la numarul +40 770 172 417

RETURNARE PRODUSE

 “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. 

Clienţii www.palo-santo.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

Această pagina este o parte din Termeni și Condiții

×