De unde a pornit totul?

De la un băț de Palo Santo!

          ‘Am descoperit Palo Santo prin perioada adolescenței- când un coleg de liceu a aprins un băț pentru a scăpa de un miros nedorit în mașină. Aroma de tămâie, cu o chemare de citrice, mi-a rămas adânc întipărită în minte – ca un vis care se tot repetă și îți dă târcoale. După ceva ani, când treceam print-o perioadă mai provocatoare a vieții, am resimțit mirosul specific într-o dimineață insorită – când un prieten drag mi-a recomandat să-l folosesc pentru a-mi aerisi mintea și spațiul înconjurător. Împreună cu meditația și exercițiile de mindfulness, înaintea ocazionalelor sesiuni de yoga sau printr-o simplă fumigație a camerei și biroului pentru a schimba atmosfera – aroma de Palo Santo m-a ajutat să mă ancorez mereu în prezent, să mă concentrez pe o stare și o atitudine pozitivă – pe care să le transmit și celor din jur.

         Împreună cu Ana si Claudia – care emană entuziasm în fiecare zi – ne-am propus să răspândim energie pozitivă, să ajutăm la îmbunătățirea starii mentală și spirituale a celor din jur, să difuzăm aroma de Palo Santo purificând spațiul înconjurător. 

         Îți oferim Palo Santo în toate formele sale, de la bucăți de lemn perfecte pentru fumigație, la ulei esențial, lumânări parfumate, ulei de masaj și diferite accesorii. Dorința noastră este să creștem colecția oferită și să o completăm cu alte plante aromate, articole de deco sau haine organice.

         Am inființat acest magazin online pentru că știm că și în România există o comunitate dornică să afle mai multe despre Palo Santo și să se bucure din plin de beneficiile sale. Dorim nu doar să îți furnizăm produse Palo Santo, dar și să te informăm despre contextul în care pot fi folosite și cu ce te pot ajuta.

         Ne adresăm tuturor celor care doresc să își înceapă călătoria cu Palo Santo, fie ea una spirituală sau pur practică.

         Suntem fericiți că faci parte din comunitatea noastră. Bine ai venit!

         Ne poți contact la adresa info@palo-santo.ro sau întalni la diverse evenimente.’ 

                                                                                                                                                                          Robert

Echipa noastră

palo-santo.ro founder

Ana-Maria Didici

Co-Fondator

palo-santo.ro founder

Schroeder Robert

Co-Fondator

palo-santo.ro founder

Claudia Dobrescu

Co-Fondator

×